Pressopannut

Valmista erinomaista kahvia pressopannulla
Ideat & oppaat

Valmista erinomaista kahvia pressopannulla

Pressopannu on yksinkertainen tapa valmistaa täyteläistä ja aromikasta kahvia. Creman ohjeen avulla valmistat herkullista kahvia pressopannulla! Tutustu helppoon ohjeeseen, jonka avulla onnistut varmasti.

Lue lisää

Pressopannut

Pressopannu on yksinkertainen tapa valmistaa hyvää kahvia! Pressopannua on perinteisesti käytetty Ranskassa, jossa sen nimi on cafetière. Englanniksi nimi on french press, josta nimi pressopannu juontuu. Nimi on vähän hämäävä, mutta pressopannulla ei siis ole mitään tekemistä espresson kanssa.

Pressopannussa kahvi hautuu kokonaan veden alla, ja purut suodattuvat pois metallisiivilän avulla. Näin kahviin jää enemmän rasvoja ja muita makuaineita kuin esimerkiksi tavallisessa suodatinkeittimessä, jossa käytetään paperisuodatinta. Tarvitset kahvin valmistukseen pressopannulla vain pannun, vettä ja kahvia. Kunhan hallitset muutaman perusohjeen, pressopannulla on helppo valmistaa aromikasta ja täyteläistä kahvia!

Pressopannut-tuoteryhmästä löydät suosittuja tuotemerkkejä kuten Bialetti, Timemore ja Bodum. Suosituimpia tuotteita tällä hetkellä ovat Bialetti Preziosa pressopannu 1000 ml ja Timemore U French Press 450 ml, musta.
Pressopannut
Ostoskori
Ostoskorisi on tyhjä